BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  MAGAZİN

Mahsun radyo şakası sandı ama...

Mahsun Kırmızıgül hakkındaki çıkan söylentilere inanamıyor. Güneş'i gördüm filminin çekimleri sanatçının başını ağrıttı.

Abone ol

Mahsun Kırmızıgül, ‘Güneşi Gördüm’ filminin çekimleri sırasında köylülerin evini yıkıp bıraktığı iddiaları karşısında şaşırdı: Bu bir radyo şakası herhalde!..

Köylülerin iddiası

'Güneşi Gördüm' filminin çekimlerinin yapıldığı Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Yankıpınar’da köylüler, evlerinin film icabı yıkıldığı ve tekrar yaptırılmadığı için filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’e sitem etti. Köy halkı, film için yıkılan evlerinin tekrar yaptırılmadığı için evsiz kaldıklarını iddia etti.

Ancak Kırmızıgül, evlerin yıkıldığı ve köylülerin mağdur edildiği iddialarını yalanladı. Olayı Star gazetesi muhabiri Hakan Sadıç'tan öğrenen Kırmızıgül, bunun bir radyo şakası olduğunu sandı ve şu açıklamayı yaptı:

Bırakın evleri yıkmayı yollarını yaptırdık

‘Çekim alanında ne göl yok ettik ne de ev yıktık. Sadece 3-4 tane çatısı olmayan, kullanılmayan evlerin birkaç taşını oynattık. Bırakın evleri yıkmayı vali ve belediye başkanıyla görüşüp bu köyün yollarını yaptırdık.

Hayali mezarlığa gelip dua etmişler

Film için yaptırdıkları 20 adet hayali mezarlığın yok edilmemesinden dolayı köye gelen vatandaşların bu mezarlığı gerçek zannederek dua etmesi ise Kırmızıgül’ü güldürdü.