BIST 10.471
DOLAR 32,84
EURO 35,23
ALTIN 2.443,57
HABER /  MAGAZİN

Mahsun Kırmızıgül oscar alamaz

Laf Aramızda programının bu pazarki konuğu Zeki Alasya. Usta oyuncu sanat ve spor camiasının ünlü isimlerine çattı.

Abone ol

Bilal Özcan’ın Kanaltürk’te yayınlanan Laf Aramızda programının bu pazarki konuğu Zeki Alasya. Usta oyuncu sanat ve spor camiasının ünlü isimlerine çattı.

Zeki Alasya, gazetemizin magazin müdürü Bilal Özcan'ın Kanaltürk'te bu pazar yayınlanacak 'Laf Aramızda' programına konuk oldu. Usta sanatçı gündemi sarsacak açıklamalar yaptı. Uzaylılara yüzde yüz inandığını söyleyen Alasya konuyla ilgili şöyle konuştu: "Ben bir tarihlerde uzaylıların buraya geldiğini ve dünyada bazı değişiklikler yaptıklarını düşünüyorum, biliyorum." Hatta çok da heyecanla gelmelerini beklediğini belirten

ABD ORDUSU SANSÜR KOYDU

Alasya sözlerini şöyle sürdürdü: "Hâlâ çözülemeyen ya da çözüldü de bir takım tüccarların aşağılık düşünceleri içinde piyasaya verilemeyen -kanser gibiilletlerin ilaçlarını yarın öbür gün gelirler de belki senelerdir çözülemeyen olaylar üç beş günde çözülür diye de umut etmek istiyorum." Amerikan ordusunun uzaylılarla ilgili konulara sansür koyduğunu iddia eden başarılı sanatçı, "1940'larda 1945'lerde 1950'lerde olan olaylar var, ısrarla gizlenen" dedi.

“ADAMCAĞIZIN BİRİ BİZE GÜLERKEN ÖLMÜŞ”

İşte Zeki Alasya’nın birbirinden ilginç konuşmalarından bazı bölümler:

* Bir hanım geldi, Metin'i öptü beni öptü. Ağlıyordu ve gülüyordu. Babası bizi seyrederken ölmüş. Vallahi şimdi ben de dehşete kapıldım, gülsem mi, ağlasam mı? Ancak kadın bir yanıyla mutluydu. Çünkü babasının da mutlu olduğunu söylüyordu. Televizyonda bizi izliyormuş. "Ihhh ıhhh" derken tutulmuş kalmış adamcağız. Vallahi yalan değil.

SUÇLU TERİM

Milli Takım normal olarak Dünya Kupası'nda ilk üçün arasında olmalıydı. Fatih Terim diye bir adam var biliyorsunuz. Hani dünyanın en ilginç kişiliği. Biz bu Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Ersun Yanal'ı yediler bitirdiler bu adamı aldılardı. Ne oldu? Yani şimdi dramatik bir şekilde gidecek Avrupa'ya yutturabilirse, bu defa biraz zor yalnız, bir takımda antrenör olacak belki ama Milli Takım pisi pisine, gidemiyor. Fakat Yunanistan gidiyor.

* 66 yaşındayım. Yaşlanmaya vakit bulamadığımı söyleyebilirim. Ben bu telaş içinde, bu gürültü patırtı içinde çok fazla yaşlanamıyorum. l Recep İvedik'in 3'üncüsü de diğerleri gibiyse, yine acımasızca eleştiririm.

MAHSUN OSCAR ALAMAZ

* Günde 3 paket içiyordum. Sigarayı bırakıyorum dedim, bıraktım; 12 sene geçti.

* Cem Yılmaz çok kaliteli bir adam. Yaptığı espriler de hiçbir zaman Recep İvedik familyasından espriler değil.

* Mahsun Kırmızıgül’e Oscar'ı verirlerse hata yaparlar. Bana kalırsa zaten alamaz.

YENİ EŞİMDEN ÇOCUK İSTEMEM

Geçen yıl kendisinden 30 yaş küçük Jülide Hanım'la evlenen Alasya bir daha baba olmak istemediğini belirterek şaşırttı. Ünlü sanatçı bunun nedenini de şöyle açıkladı: "Yani belli bir yaştan sonra baba olmak çocuğu düşünmemek gibi geliyor bana. İki yaşındayken, üç yaşındayken, beş yaşındayken babam öldü doğru dürüst tanımıyorum diye üzülen bir çocuk bırakmak istemiyorum. Benim bir tane çocuğum var. Üstelik Jülide Zeynep'in en yakın arkadaşlarından biri. İnanılmayacak kadar güzel anlaşıyorlar. Yani ikinci bir çocuk şeyimiz yok."