BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Mahmut Uslu CNN Türk'e ateş püskürdü!

Fenerbahçe Yöneticisi Mahmut Uslu, CNN Türk'te katıldığı bir canlı yayında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Galatasaray ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynadıkları maçta yumruklu saldırıya uğrayan Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yaşanan olaylar hakkında CNN Türk'ün canlı yayınına bağlandı. Uslu, CNN Türk yönetimine ateş püskürdü!
 
Abdi İpekçi'de zor anlar yaşadıklarını ifade eden Uslu, "Orda esir gibiydik. Gitmemizin sebebi "Korktu" diyeceklerdi. Gittik problem çıktı. Biz istemez miydik tebrik edelim. Benim takımım 8 yıl üst üste şampiyon olmuş. Yazık değil mi günah değil mi o çocuklara?" diye konuştu.
 
EMRE TİLEV İLE KAPIŞTI : BEN SİZE NE BAĞLANACAĞIM

 Sunucu Emre Tilev ile de tartışma yaşayan Mahmut Uslu, "Şimdi niye kapatıyorsunuz programı? Bütün gün aynı yayını yapıyorsunuz. Lütfen tarafsız güzel yayın yapın ben başka bir şey istemiyorum. Fenerbahçe taraftarı çok üzgün. Bana atılan yumruk bir milattır. Ünal Aysal dahil dava açacağım. Devlete yardımcı olun. Yanlış işler yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Ben size ne bağlanacağım. Bir daha da bağlanmam. Siz mi aradınız, ben mi aradım? Ama siz de buna göre tarafsız bir yorum yapın. 6222 kanununa hepiniz uyacaksınız. Sabahtan beri programlarınıza bakın" diyerek sözlerini noktaladı.