BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Mağarada korkunç cinayet

Kayseri'de 3 kişi, para meselesi yüzünden tartıştıkları 17 yaşındaki arkadaşlarını mağarada bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Uğurevler Mahallesi'ndeki evinde otururken İ.A. (20), R.T. (17) ve N.M.'nin (14) çağırdığı O.B. (17), arkadaşlarının otomobiline binerek gezmeye çıktı.

Daha önce çıkan kavgada bıçaklanan ve askerden hava değişimi için geldiği öğrenilen İ.A., kavgadan sorumlu tuttuğu O.B.'den para istedi.

Çıkan tartışmada parasının olmadığını, kendisine para vermeyeceğini söyleyen O.B., İ.A. ve arkadaşları R.T. ile N.M. tarafından Germir Mahallesi 425. Sokak'ta bulunan mağaraya götürdü.

Arkadaşları tarafından vücudunun birçok yerinden bıçaklanan O.B., aldığı darbelerle yere yığıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden O.B.'nin cesedini arkadaşları delillerin ortadan kaybolması için yakmak istedi ancak paniğe kapılan 3 kişi, cesedi ateşe vermekten vazgeçerek kaçtı.

Öte yandan anne S.A. oğlunun eve gelmemesinden endişe duyarak durumu polise bildirdi. Polis ekipleri O.B.'yi arama çalışmalarını sürdürürken, İ.A. polis merkezine giderek suçlarını itiraf etti.
İ.A.'nın cesedin bulunduğu yeri bildirmesiyle ekipler gece saatlerinde olay yerine giderek O.B.'nin cansız bedenini buldu. İ.A., R.T. ile N.M. ise gözaltına alındı.

Olayı duyan anne S.A. ve yakınları sinir krizleri geçirirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.