BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.434,45
HABER /  GÜNCEL

Maganda şakası kameralara takıldı

BURSA'nın merkez Osmangazi ilçesinde maganda şakası güvenlik kamerasında böyle görüntülendi

Abone ol

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, sabah işyerini açan Fuat Mert, camını kıran mermiyi görünce, saldırı sanarak polise başvurdu. Komşu işyerinin güvenlik kamera kaydında yapılan incelemede, yolda yürüyen 3 arkadaşın şakalaşmak için arkadaşının ayaklarının yanına ateş ettiği ve seken merminin işyerine girdiği belirledi. Polis alkollü oldukları sanılan 3 kişiyi arıyor.

Merkez Osmangazi ilçesi İltizam Mahallesi Selim Sokak?ta ses ve ışık sistemleri üzerine işyeri bulunan Fuat Mert sabah işyerini açtığında dükkanın camından içeriye mermi girdiğini gördü. Olayı kendisine yönelik saldırı zanneden Mert durumu polise bildirdi. Yapılan incelemede, yerde 1 kovan ve işyeri içinde camdan giren mermi çekirdeğine rastladı.

Akvaryum ve muhabbet kuşu satan komşusunun güvenlik kamerasının incelenmesi sonucu gece saat 02.00 sıralarında yolda yürüyen üç kişiden birinin yanındaki kişinin ayaklarına tabancayla ateş ettiği görüldü. 3 el ateş edilmesinin ardından bu kişilerin şakalaşarak hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam ettiği görüntülerde, bu kişilerin rahat tavırları dikkat çekti. Polis, görüntülerdeki 3 kişinin alkollü olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Yapılan incelemelerin ardından olayın kendisiyle ilgisinin bulunmadığını öğrenen Fuat Mert'in rahat bir nefes aldı.