BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.396,36
HABER /  DÜNYA

Maça gelen taraftarın üzerinden öyle bir şey çıktı ki...

Kayseri’de geçen hafta sonu oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı için şehir dışından gelen bir taraftarın üzerinden sallama tabir edilen aletle...

Abone ol

Kayseri’de geçen hafta sonu oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı için şehir dışından gelen bir taraftarın üzerinden sallama tabir edilen aletle muşta ele geçirildiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Maç nedeniyle alınan önlemler ve denetimler çerçevesinde Mimarsinan Şirintepe Mahallesi’nde yapılan uygulamada, şehir dışından maçı izlemek için gelen bir taraftarın üzerinde ’sallama’ tabir edilen alet ile muşta ele geçirildiği kaydedildi. Yakalanan şahıs hakkında 6136 ve 6222 Sayılı Kanun’a muhalefetten işlem yapıldığı duyuruldu.
Ayrıca Kadir Has Stadyumu’nda maçın oynandığı sırada meşale yakan 2 taraftarın gözaltına alındığı ve haklarında Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince işlem yapıldığı öğrenildi.
(İHA)