BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  GÜNCEL

Maç sonunda küfürler havada uçuştu

A milli futbol takımımıza yenilerek grupta 4. sıraya inen Avusturya'da maç sonu oyuncular ağza alınmayacak küfürler etti.

Abone ol

A milli futbol takımımıza 2-0 yenilerek grupta 4. sıraya inen Avusturya karıştı. Ülke medyası futbolcuları ve teknik direktörü suçlarken, futbolcuların maç sonrası soyunma odasında birbirine girdi. 
 
Özellikle bir isim vardı ki odadan içeri girer girmez arkadaşlarına bağırıp çağırdı. Maçın 85. dakikasında Hakan Balta'nın ceza alanı içinde düşürdüğü ve takımına penaltı kazandıran Sırp asıllı futbolcu Marko Arnautovic'i kimse susturamadı. Gazeteport'un haberine göre, Annautovic'in hedefinde ise penaltıyı kaçıran Mainhofer ile defans oyuncuları Pogotetz ve Jurgen Marcho'ya dönüp, "Nasıl oyun oynuyorsunuz, işin dalgasındasınız" diye çıkıştı. Werder Bremen'in sırp asıllı futbolcusu, sonra çok tartışılacak o cümleyi sarfetti: "Hepinizin anasını s...im..."

Daha önce de sürüyle vukuatı olan ve yaptığı hareketlerle teknik ekibi bıktıran Arnautovic ile ilgili konuşan Avusturya Futbol Federasyonu Başkanı Leopol Vindtner, "O davranış bozukluğu olan bir futbolcu. Bu şekilde ne kadar gider gerçekten bilmiyorum" diyerek tepki gösterdi.

 ARNAUTOVİC’İN SKANDALLARI BUNUNLA SINIRLI DEĞİL

Genç yaşına rağmen oynadığı futboldan ziyade skandallarıyla daha çok gündeme gelen Arnautovic, Twente’den İtalyan ekibi Inter’e kiralık olarak gönderildi. Ancak dönemin Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho’yla kavga eden Arnautovic sadece 3 maç Inter forması giyebildi.

Inter’de kiralık oynadığı dönemde takım arkadaşı ünlü futbolcu Samuel Eto’o’dan ödünç aldığı lüks Bentley marka aracı gittiği bir otelin önünden çaldırdı. Werder Bremen’in antrenmanına, üzerinde ‘2010 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu’ (Inter 2010 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’na uzanmıştı) yazan kramponla çıktı.