BIST 10.274
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.410,86
HABER /  SPOR

Maç sonrası hoca hocaya saldırdı

Maç sonrası yenilgiyi hazmedemeyen Yenimahallespor hocası Mehmet Soyer, galip gelen Gülüç Belediyespor hocası Taner Sunuç'a saldırarak tokatladı.

Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde oynanan Birinci Amatör Küme maçının sonunda olaylar çıktı.

Gülüç Belediyespor'un 90+5'te attığı gol sonrası Yenimahallesporlu oyuncular ve teknik heyet hakemlere itirazlarda bulundu.

Maç sonrası yenilgiyi hazmedemeyen Yenimahallespor hocası Mehmet Soyer, galip gelen Gülüç Belediyespor hocası Taner Sunuç'a saldırarak tokatladı.

Ereğli Birinci Amatör Küme Ligi'nde Beyçayırı Stadı'nda Gülüç Belediyespor ile Yenimahallespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 90 dakikası zorlu bir mücadeleye sahne olurken, her iki takım da önemli pozisyonlar ürettiler ve atak bir futbol sergilediler. Karşılaşmanın hakemi maça 5 dakika ilave ettiğini gösterdi. Son 5 dakikada karşılıklı ataklar ile geçilirken, Gülüç Belediyespor son saniye golü ile karşılaşmadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.

Maçın bitimi sonrasında mağlup olan Yenimahallespor Teknik Direktörü Mehmet Soyer çılgına döndü. İlk olarak futbolcuları ile birlikte hakeme yüklenen Soyer, daha sonra Gülüç Belediyespor Teknik Direktörü Taner Sunuç'a saldırdı. Taner Sunuç'a tokat atan Soyer'i polisler güçlükle uzaklaştırdı.

Gülüç Belediyespor teknik direktörü Taner Sunuç'un kendisine saldıran Yenimahallespor Teknik Direktörü Mehmet Soyer'den davacı olduğu öğrenildi. Her iki teknik adamın emniyette alınan ifadeleri sonrasında serbest bırakıldığı ifade edildi.