BIST 10.279
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.408,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Lütfü Türkkan'dan Kocaeli çıkarması!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Cuma günü bölgesi Kocaeli’ndeydi. Darıca ve Dilovası’nda bir dizi ziyaretlerde bulunan Türkkan, ilk olarak Darıca’da bulunan Kozaköy’ü ziyaret etti.

Abone ol

Türkkan 12 otistik çocuğun eğitim gördüğü Kozaköy’de çocuklarla yakından ilgilendi. Otizmli çocukların eğitiminin çok meşakkatli olduğunu söyleyen Türkkan, burada çocukların ailesi ile birlikte eğitim gördüğünü ifade etti. MHP’li Türkkan, 11 yaşındaki İrem’in de eğitim sponsoru oldu.

SAKARYA DERNEĞİ VE GÜMÜŞHANELİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET

Kozaköy'ün ardından geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Aydemir Özcan'ı evinde ziyaret eden Türkkan, akşam saatlerinde de İl Başkanı Aydın Ünlü , İl Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte Dilovası İlçe Teşkilâtı’nın saha çalışmalarına katıldı.

Dilovası'ndaki ilk durak Sakarya Derneği oldu. Türkkan ve beraberindekiler burada dernek üyeleri ile bol bol sohbet etti.

Sakarya Derneği'nden sonra Gümüşhaneliler Derneği'ne geçen Türkkan ve diğer MHP'liler burada Dernek Başkan ve yöneticilerinin karşılama ve ağırlamasından çok memnun kaldı.

Dernek ziyaretlerinden sonra MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hız kesmedi, Kadın Kolları tarafından düzenlenen Kur'an tilâveti ve aşûre ikramına da katıldı.