BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,18
HABER /  SPOR

Lucescu için bomba iddia! Bakın nerede ortaya çıktı

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, dün Trabzonspor Fenerbahçe maçının oynandığı sırada Romanya'da başka bir maç izledi. Ayrıca Rumen medyası Lucescu’nun Türkiye’den ayrılacağını ve Romanya Futbol Federasyonu’na danışman olacağını iddia etti.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek ligde 5 maç sonra kazanırken, rakibi karşısından da ligde 17 maç aradan sonra 3 puanla ayrıldı. Ligde 6 maç aradan sonra 12'nci hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor'u mağlup eden Fenerbahçe ise 13'üncü hafta karşılaşmasından mağlubiyetle ayrıldı ve 13 puanla küme düşme potasının 1 puan üzerinde 15'inci sırada yer aldı.

4 GENÇ İSİM 11'DE OYNADI
Devlerin kapışmasında Trabzonspor'un ilk 11'in de 4 genç oyuncu forma giydi. Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, kaleci Uğurcan ve savunmada Hüseyin görev yaptı. Hatta Trabzonspor'da oyunun son dakikalarında Batuhan bile görev aldı. Fenerbahçe'de ise ikinci yarıda oyuna Barış Alıcı girdi. Yani sahada genç Türk futbolcular sahne aldı.

ROMANYA'DA MAÇ İZLEDİ
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ise dün Trabzonspor Fenerbahçe maçının oynandığı sırada Romanya’daydı. Voluntari-Viitorul maçını tribünden takip eden Lucescu’nun Türkiye’deki haftanın en önemli maçında Trabzon’da olmaması spor kamuoyunda büyük bir skandal olarak yorumlandı.

BOMBA İDDİA
Çünkü her defasında ''Türkiye'de genç futbolcular ilk 11'de oynamıyor. Genç futbolcular düzenli olarak forma giymiyor.'' diye dert yanan Lucescu'nun Trabzon'da olmaması büyük şaşkınlık yarattı. Romanya basınından Prosport, Mircea Lucescu’nun Türkiye’den ayrılacağını ve Romanya Futbol Federasyonu’na danışman olacağını iddia etti.