BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Lost'un finalini sevmeyenlere yeni bölüm

Lost'un son bölümüyle hayal kırıklığı yaşayanları sevindirecek haber. Cevapsız soruların yanıtlanacağı yeni bölüm geliyor.

Abone ol

Lost meraklılarının her şeyin sebebini anlamak için bir şansı daha olacak. Çünkü diziye çekilen 12 dakikalık bir bölüm var. Bu kısa filmde cevapsız kalan soruların yanıtlanacağı vaat ediliyor.

Televizyon tarihinin en çok konuuşulan yapımlarından Lost'un ek bölümü, 24 Ağustos’ta çıkacak 6. sezon DVD setinin bir parçası olarak piyasaya sürülecek. Ama hızlı davrananlar internete sızan bölümü görme şansı yakaladılar. Walt Disney ise bu görüntüleri internetten çekti.

Bazı hayran sitelerinde yayınlanan görüntülerin yerine iki dakikalık bir tanıtım filmi kondu. Tanıtımda, Linus, Guam’daki Dharma Üssüne geliyor.

Buarda, son 20 yıldır insansız hava araçlarına yemek yükleyen iki çalışana artık hizmetlerine ihtiyaçları olmayacağını söylüyor. Böylece gökten düşen yemeklerin nereden geldiği açığa kavuşuyor.

WALT NEDEN O KADAR ÖZEL?

'Yönetimdeki Yeni Adam' başlıklı bölümde işin içinden çıkamayan Lost meraklıları için senelerdir kafa karıştıran soruların bir sonuca bağlanması umuluyor.

Ek bölüm her şeyi açıklamayabilir ama en çok tartışılan konuları ele alıyor. Adadaki hamilelik sorunları, kutup ayılarının varlığı, Walt’ın neden o kadar özel olduğu, Oda 23’ün durumu bunlar arasında.