BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  DÜNYA

Los Angeles Polisi'nden Trump'a şok!

Los Angeles Polisi yaptığı açıklamada "göçmenlerin sınırdışı edilmesi konusundaTrump'la işbirliği yapmayacağız" dedi.

Abone ol

Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck yaptığı açıklamada, LAPD'nin (Los Angeles Polis Departmanı) göçle mücadele konusundaki tutumunu değiştirme planının olmadığını söyledi.

ABD Başkan Vekili Donald Trump'ın göçmenlerin sınırdışı edilmesi konusundaki açıklamalarına yanıt Los Angeles Emniyet Müdürü Charlie Beck'ten geldi. Beck, LAPD'nin (Los Angeles Polis Departmanı) yasadışı göçmenleri sınırdışı etme tutumunu değiştirmeyeceğini söyledi.

Beck açıklamasında, "Farklı bir şey yapma niyetinde değilim. Birinin göçmenlik statüsüne dayanan yasa uygulama faaliyetlerine girmeyeceğiz. Vatan Güvenliği ile sınırdışı çabalarına ilişkin olarak Trump ile birlikte çalışmayacağız. Bu bizim işimiz değil, ne de işimizi yapacağız." ifadelerini kullandı.

TRUMP: YA GÖNDERİRİZ YA DA HAPSE ATARIZ

Amerikan CBS Televizyonu'na demeç veren Trump, 'suç işlemiş, uyuşturucu çetesi ya da suç örgütü üyesi' Kaçak göçmenlerin sınır dışı edilmesi gerektiğini belirterek, "Bu kişileri ya ülkeden göndermeyi başarırız ya da onları hapse atarız" diye konuşmuştu.

ABD'de yaklaşık 11 milyon kaçak göçmenin olduğu tahmin ediliyor. Donald Trump başkanlık kampanyası sırasında, seçilmesi halinde yasa dışı göçle mücadele edeceğini, ülkedeki kaçak göçmenlerin sınır dışı edileceğini, Meksika-ABD sınırına bir duvar ördürmeyi planladığını dile getirmişti.