BIST 10.269
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,73
HABER /  MAGAZİN

Liv Tyler'ın Red pozları dikkat çekti!

Hollywood'un megastarı olarak bilinen Liv Tyler Red Magazine adlı dergiye verdiği pozlar ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Hollywood'un megastarlarından biri olarak anılan ünlü aktrist Liv Tyler Red adlı magazin dergisine verdiği pozlar ile dikkat çekti. 

Hollywood'un en ünlü ve en güzel aktristlerinden biri olarak gösterilen Liv Tyler Red Magazine adlı dergiye verdiği pozlar ile magazin basınında adından söz ettirmeyi başardı. Güzel oyuncu Liv Tyler özel yaşamından film projelerine kendisine örnek aldığı bayan oyunculara kadar verdiği samimi açıklamaları ile de dikkat çekmeyi başardı. 

1.20140528145329.jpg

Amerikalı Hollywood yıldızı Liv Tyler Red Magazine adlı derginin temasına uygun bir şekilde kırmızı elbiseleri ile kamera karşısına geçerek duru güzelliği ve kusursuz fiziği ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı.

3.20140528145443.jpg

Ünlü aktrist güzelliği ve fiziği ile dikkat çekerken sinema camiasında kendisine örnek aldığı isimlerin başında ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow'u açıkladı. Tecrübeli güzel oyuncu Gwyneth Paltrow'un kariyerindeki başarıların yanı sıra eşi ile yaşadığı aldatma skandalı sonrasında gösterdiği dik duruş ve organize ve disipli hayat yaşantısını takdir ettiğini ve güzel oyuncuyu çok sevdiğini belirtti.

2.20140528145639.jpg

Kendisinin ünlü oyuncuya göre inanılmaz derece programsız olduğunu belirten güzel oyuncu Liv Tyler her zaman programında büyük sapmalar yaşadığı ve sürekli olarak geç kaldığını itiraf etti. Kariyerinin başlarında ailesinden büyük tepki çeken Liv Tyler sonradan yaşadığı ve yer aldığı projeler ile ailesinin artık en büyük destekçisi olduğunu belirtti. Anonim yaşamın kendisi için altın değerinde olduğunu belirten ünlü aktrist hayatın spontane yaşanmasında dikkat ettiğini belirtti. Formu ve fiziği hakkında da açıklamalarda bulunan güzel oyuncu kendisine özel olarak oluşturduğu bir diyetin olduğunu itiraf etti.