BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  DÜNYA

Litvanyalı turiste oklu saldırı!

İngiltere'de yaşanan bir kavgada kafasına ok saplanan Litvanyalı adam yaşamayı başardı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiltere'nin Grimsby Park yakınlarında yaşanan kavganın sonu kanlı bitti. Litvanyalı turistin kafasına saplanan ok yaşam savaşı vermesine sebep oldu.

İngiltere'nin Grimsby Parkı yakınlarında çıkan kavga kanlı bitti. Litvanyalı turisti sıkıştıran bir çete üyesi ile girdikleri tartışma sonrası olay kavgaya dönüştü. Direnen turist başka bir çete üyesi tarafından yaylı bir ok ile kafasından vurularak kanlar içinde yere yığıldı.

1.20131224155946.jpg  2.20131224155951.jpg 

Rolanda Gedminas adlı turist olaya şahit olanların müdahaleleri ile hemen hastahaneye götürüldü. Suratında 19.2 santimlik bir delik oluşturan ok ile birlikte hemen ameliyata alınan turist uzun süren bir operasyon sonucunda başarıyla suratındaki oktan kurtuldu. Doktorların yaptığı açıklamada suratına saplanan ok 1-2 milimetre daha içeri saplansaydı olay yerinde hayatını kaybedebileceğini açıkladılar. Litvanyalı turist önlem için yoğun bakıma alınırken kendisine ok ile saldırı gerçekleştiren Rod Woollis polisin derin araştırması sonrası Grimsby Park yakınlarındaki bir barda yakalandı. Sabıkası incelenen zanlının daha önce şiddet suçundan 3.5 yıl hapis yattığı ortaya çıktı. Oklu saldırgan cinayete teşebbüsten yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.

ok.jpg

Oklu saldırgan Rod Woollis'in evinde yapılan inceleme sonrası suç aleti bulundu ve elkoyuldu.