BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.472,21
HABER /  DÜNYA

Soğuk havaya mangallı çözüm

Balıkesir’de üşüyen kadının mangal ateşinde ayaklarını ısıtması ilginç görüntüler oluşturdu. <br/>Balıkesir yaklaşık 10 gündür sis ve soğuk ...

Abone ol

Balıkesir’de üşüyen kadının mangal ateşinde ayaklarını ısıtması ilginç görüntüler oluşturdu.
Balıkesir yaklaşık 10 gündür sis ve soğuk havanın etkisi altında. Soğukta üşüyen vatandaşlar ısınmak için ilginç yollara başvuruyor. Vatandaşlar kalın giyinerek soğuktan kendilerini korumaya çalışırken, bazen bu çareler de yetersiz olabiliyor. Şehir merkezinde işe giden kadınlar bir dönerciye ait mangalın başına geçip üşüyen ayaklarını ısıtmaya çalıştı. Görenlerin tebessüm ile izlediği bu kare havanın ne kadar soğuk olduğunun ispatı oldu.
Meteorolojiden alınan bilgiye Balıkesir’de 10 günden beri etkisini sürdüren yoğun sis hafta sonundan itibaren etkisini yitirecek. Bugün en yüksek sıcaklığın -3 olarak ölçüldüğü Balıkesir’de sıcaklıklar cuma gününe kadar aynı şekilde seyredecek. Bu gece en yüksek sıcaklığın eksi 3 derece olması beklenirken, yarın (çarşamba) en yüksek sıcaklığın 1 derece, perşembe günü ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor. Cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarının 7 ila 8 derece dolaylarında olması ve sisin kalkması bekleniyor.
(İHA)