BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,72
ALTIN 2.402,85
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızlardan çılgın saldırı

Derste bir arkadaşıyla kavga eden lise 1 öğrencisi, okul çıkışında liseli kızların toplu saldırısıyla neye uğradığını şaşırdı.

Abone ol

Malatya'da kızının okul çıkışında kendisinden yaşça büyük kız öğrenciler tarafından dövüldüğünü iddia eden anne polise şikâyette bulundu. Okul çıkışında yaşanan kavga bir öğrenci tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

Merkez Sümer Lisesi 1.sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İ.A iddiaya göre derste bir arkadaşı ile tartıştı. Tartıştığı sınıf arkadaşı tarafından tehdit edildiğini ileri süren İ.A., okul çıkışında kendisinden yaşça büyük kız öğrencilerin saldırısına uğradı. Bu sırada yaşanan kavgayı bir öğrenci cep telefonu ile kayda aldı.

ÖĞRETMENLER MÜDAHALE ETMEDİ

Görüntülerde çok sayıda kız öğrenci tarafından dövülen ve yere düştüğü görülen İ.A. kendisini darp edenlerden şikayetçi olduğunu söyledi. Okul önünde yaşadığı olay ile psikolojisinin bozulduğunu belirten İ.A. dövüldüğü esnada bir öğretmenin okul önünde olduğunu ancak duruma müdahale etmediği ileri sürdü.

DAVA AÇACAKLAR

İ.A.'nın okuldan eve geç kalması nedeniyle eşini okula gönderen anne Mehtap Aslanoğlu ise durumdan sonradan haberdar olduklarını söyledi. Kızının okulda dövülmesinin kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, şikayetçi olduklarını ve haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti. Kızının okul önünde saldırıya uğradığını ve buna rağmen olaya hiçbir öğretmen ve polisin müdahale etmemesini eleştiren anne 'Bu okul lise olmasına rağmen okul önünde hiçbir polis önlemi yok" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın 'Çocuklarınızı muhakkak okutun" sözünü hatırlatan anne Mehtap Aslanoğlu, 'Biz bu şekilde çocuğumuzu nasıl okula göndereceğiz." diyerek okul önlerinde güvenlik zafiyetinin olduğunu belirtti. Kızının daha öncede tehdit edildiğini ileri süren anne, avukat tutarak haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.