BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Lincolne büyük tepki var

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, patlama yapmasını bekledikleri Brezilyalı yıldızın, Antalya maçından 3 gün önce Akdeniz´de tatil yapmasına öfkeli.

Abone ol

Schalke'den büyük umutlarla transfer edilen Lincoln, geçen sezon beklentilerin çok uzağında kalmıştı. Buna rağmen taraftar ümidini kesmedi ve bu sezon Brezilyalı oyuncunun patlayacağına inandı. Oysa Sambacı, Rio’da albüm tanıtımında bulunduğu için sezon açılışına bile geç katıldı. Taraftarın yine de sabır gösterdiği Lincoln, maçlarda döküldüğü gibi, yedek kalınca küstü ve Skibbe’ye, “Antalya maçında mutlaka oynamak istiyorum, yedek kalmaya dayanamıyorum” dedi.

Bu sözlerin sahibi Lincoln, zorlu mücadeleye 3 gün kala Skibbe’nin verdiği izni fırsat bilip sevgilisiyle Antalya’ya gitti. Oysa aynı gün, Hasan Şaş önderliğindeki bir grup futbolcu, Florya’da idman yaptı. FANATİK’e yüzlerce mesaj gönderen taraftarlar, Lincoln’ün artık takıma faydalı olamayacağı inancında. Bazı yorumlar şöyle: “Bekliyoruz bekliyoruz, 1.5 sene oldu, sabır taşı olsa çatlar.” “O kadar yabancı geldi, bu kadar pişkinini görmedim.” “Kadro dışı kalması şart.”