BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.393,98
HABER /  DÜNYA

Ligde kalmak için beraberlik yetiyor

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor’a son maçında beraberlik yetecek. <br/>Mersin’de 3 puanı kaparak 3...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Akhisar Belediyespor’a son maçında beraberlik yetecek.
Mersin’de 3 puanı kaparak 33. Haftayı 39 puan ile kapatarak Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u’da altına alan Yeşil-Siyahlılar 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00 da ligden düşen Orduspor’un konuğu olacak. Akhisar Belediyespor Ordu deplasmanında diğer takımların sonuçlarına bakmadan beraber kalması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Akhisar için en kötü senaryo ise, Ordu’da kaybetmesi ve Karabük’ün Fenerbahçe’yi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un ise Kasımpaşa’yı yenmesi halinde küme düşecek.
Her türlü senaryoyu düşündüklerini dile getiren Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar şunları kaydetti:
“Mersin maçında son dakikalarda kaydedilen 1 gol ile adeta lige bağlandık. Oyuncularımızın üzerinde ilk defa bu kadar büyük stres ve heyecan vardı. Allah’a şükürler olsun istediğimiz 3 puanı aldık. Destek veren tüm taraftarımıza teşekkür ediyoruz, bu maçın en büyük galibi taraftarımız olmuştur. Ordu deplasmanından en az 1 puan alarak ligde kalacağımıza inanıyoruz” dedi.
Akhisar Belediyespor 18 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00 da konuk olacağı Orduspor maçı hazırlıklarına yarın saat 18.00’de Yılmaz Atabarut Tesislerinde başlayacağı bildirildi. Öte yandan Mersin maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Ahmet Cebe’nin tedavisinin devam ettiği bildirildi. Orduspor, Akhisar Belediyespor taraftarı için 760 kişilik yer ayırdığı ve biletlerin mybilet üzerinden 5 TL’den satışa sunduğu bildirildi.
(İHA)