BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Leyla Aydemir nasıl öldü otopsi raporu açıklandı tecavüz var mı?

AĞRI'da 18 gün sonra cesedi bulunan Leyla Aydemir'in nasıl öldüğü belirlendi. Ağrı Valisi Süleyman Elban ilk otopsi sonucunu açıkladı. 4 yaşındaki küçük Leyla aç bırakılarak öldürülmüş. Elban, "Otopsi sonucu istismar ya da tecavüz olmadığını gösteriyor" dedi.

Abone ol

Ağrı Valisi Süleyman Elban, 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla'nın otopsi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Elban şunları söyledi:

"Otopsi ve değerlendirmeler neticesinde yavrumuzun kaybolduktan sonra 8-10 gün içerisinde ölmüş olduğu sonucuna varıldı. Daha sonra da, bir yerde bekletilmiş ve bulunmasından 2-3 gün önce de, bulunduğu suyun içerisine bırakılmış. Ölüm nedeni, 8-10 gün aç bırakılması.

"İSTİSMAR VE TECAVÜZ YOK" : Çocuğun cesedinde herhangi bir darp ve yaralama izi mevcut değil. O süre zarfında vahşi hayvan yaralaması da söz konusu değil. Vücudundaki izler güneş yanığı. Çocukla ilgii herhangi bir istismar, tecavüz emaresi de yok."

KÜÇÜK LEYLA KAÇIRILMIŞ : Vali Elban bir soru üzerine de, "Bazı ipuçları ve gözaltı var. Çalışmalar titizlikle devam ediyor. Jandarma ve emniyet güçleri yoğun şeliklde çalışıyor. Gözaltı sayısını veremem ama bu bir kaçırılma olayı" şeklinde konuştu. 

Vali Süleyman Elban, gelen bir soru üzerine sözlerini şöyle tamamladı:

"Yavrumuz, daha önce AFAD ekipleri ve profesyonel balık adamlar tarafından defalarca bakılan; drone tarafından da defalarca görüntülenen bir yerde bulundu. Eldeki deliller, en fazla birkaç gün önce oraya bırakıldığını gösteriyor... Çay içmek için oraya giden bir köylü tarafından bulundu."

Leyla tecavüz kurbanı mı Ağrı Valisi ilk otopsi sonucunu açıkladıLeyla tecavüz kurbanı mı Ağrı Valisi ilk otopsi sonucunu açıkladıLeyla tecavüz kurbanı mı Ağrı Valisi ilk otopsi sonucunu açıkladıLeyla tecavüz kurbanı mı Ağrı Valisi ilk otopsi sonucunu açıkladıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN