BIST 10.062
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.431,85
HABER /  GÜNCEL

Lerzan Mutlu ile dalgasını geçti

Mesut Yar dün gece kanalının 'ağır isimlerini' ağırladı.

Abone ol

CNN Türk'te hafta içi her akşam konuklarıyla birlikte izleyicilerine keyifli bir gece geçirmelerini sağlayan Mesut Yar dün gece kanalının 'ağır isimlerini' ağırladı.

Burada Laf Çok programında Ahmet Hakan, Ayşenur Arslan, Nefise Karatay ve Emin Çapa'yı konuk eden Mesut Yar izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

AYŞENUR ARSLAN, LERZAN MUTLU'YLA DALGA GEÇTİ!

Ayşenur Arslan, kendisinin yanı sıra Nur Yerlitaş ve Lerzan Mutlu'nun da ekran sırlarınından bahsedince stüdyoda gülüşmeler yaşandı. 'Son zamanlardaki favorim Lerzan Mutlu!' diye söze başlayan Arslan, 'O'nu görünce gözü fara tutulmuş tavşan gibi ekrana kilitlenip kalıyorum" dedi. Arslan, Yeşiltaş ve Mutlu'nun ekranda verdikleri pozları hicvetti...



Kahkahaların bol olduğu programda Ayşenur Arslan, kendisinin yanı sıra Nur Yerlitaş ve Lerzan Mutlu'nun da ekran sırlarınından bahsetti.

Ayşenur Arslan'ın program boyunca yanında bulundurduğu yelpaze de gecenin en eğlenceli konularından biriydi.

YELPAZE BÜLENT ERSOY HAVASI KATIYOR

Ahmet Hakan yelpaze için "Ayşenur'a bir Bülent Ersoy havası katıyor" derken, Medya mahallesinin Ayşenur Ablası ise "cevap çok basit, sofistike bir cevap vemek isterdim ama 'yaş' diyelim ve devam edelim" şeklinde yanıt verdi.

Ahmet Hakan'a göreyse yelpazenin yaş ile bir ilişkisi yoktu. Sözlerini "Bir karizma kattığını düşnüyorum ben yelpazenin" diye sürdürünce Ayşenur Arslan, "o zaman bir daha sorduklarında böyle söylerim" dedi.

NİYE ONA SORUYORSUN DA BANA SORMUYORSUN

Mahallenin Ayşenur Ablası, programın bir diğer konuğu Nefise Karatay'a "güzellik vazgeçilmez değil demişsin" diye soru soran Mesut Yar'a da şöyle çıkıştı:

"Hakikatten neden ona güzellikle ilgili soru soruyorsun da bana sormuyorusun?"

Mesut Yar'ın bu soru üzerine yanıtı da bir o kadar çarpıcıydı:
"Tatlım sana çok kelimeler, sorular biriktirdim... Her yaşın bir güzelliği var mı diye başlayayım o zaman"