BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,62
ALTIN 2.412,41
HABER /  MAGAZİN

Leman Sam'dan eleştirilere hakaretli yanıt

Kurban kesenlerle IŞİD militanlarını bir tutan sanatçı Leman Sam, kendisine yöneltilen eleştirilere de hakaretle yanıt verdi.

Abone ol

Ünlü ses sanatçısı Leman Sam, Kurban Bayramı'nı kutlayan milyonlarca Müslümanı terör örgütü IŞİD ile bir tutarak tepki çekmişti.

Kurban Bayramı'yla ilgili bu yorumuna siyasi isimlerden de tepki yağmıştı. AK Partili milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Leman Sam'ı yorumundan dolayı şiddetle kınamıştı.

"BAZILARINIZLA AYNI CİNSTEN OLMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM"

Leman Sam, twitter'dan kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Sam'ın yanıtları yeni bir tartışmanın da fitilini ateşleyecek türden.

Sam, attığı tweetlerinde şu ifadeleri kullandı;

"Bazılarınızla aynı cinsten olmaktan utanç duyuyorum, sahtekar, cahil ve çürüksünüz, kızamıyorum bile, yemin ederim. Belli ki bazılarının acayip sinirini bozuyorum. E bu da iyi birşey.

"AKILLANIN"

Cahiller kurban pagan dinlerinde İslam yokken de vardı. İslamda yok sadece, saldırmak için akbabalar gibi aportta bekliyorsunuz, akıllanın."

lemansam_3448.jpg

LEMAN SAM NE DEMİŞTİ?

Sanatçı Leman Sam, dün twitter'daki hesabından kurban kesenler ile IŞİD militanlarını bir tutmuş ve şu mesajı paylaşmıştı:

""Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor."