BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Laudrupta Rus engeli

Cim-Bom, resmi teklif götürdüğü Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup’un transferinde Rus engeliyle karşılaştı.

Abone ol

Cim-Bom, resmi teklif götürdüğü Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup’un transferinde Rus engeliyle karşılaştı. Rusya’nın köklü kulüplerinden CSKA Moskova’nın, sarı-kırmızılıların listesinde ilk basamakta yer alan Laudrup’un peşinde olduğu ortaya çıktı.

Valeri Gazzaev yönetimindeki CSKA Moskova’nın 10. haftası geride kalan yeni sezona kötü başlaması nedeniyle harekete geçen Rus ekibinin yöneticileri, İspanya’ya çıkarma yaparak, Michael Laudrup’la bir araya geldi.

Manchester City de istiyor

Önceki gün basın toplantısıyla Getafe’den ayrıldığını açıklayan 44 yaşındaki teknik adamın, CSKA’dan çok cazip bir teklif aldığı bildirildi. Laudrup’un öneriyi düşünmek için Rus ekibinden süre istediği, ancak CSKA’lı yöneticilerin genç teknik adam için ısrarlı olduğu kaydedildi.

CSKA Moskova’nın bu sürpriz hamlesi, Galatasaray’ın planlarını bozdu. İngiliz Manchester City’nin de ilgilendiği Laudrup’la temas halinde olan sarı-kırmızılı yöneticilerin, CSKA Moskova’nın teklifini kabul etmemesi için Danimarkalı hocaya baskı yaptıkları ifade edildi.

Gelişmeleri çok yakından izleyen Başkan Adnan Polat’ın transferi bitirmek için birkaç gün içinde İspanya’ya gidebileceği vurgulandı.