BIST 10.086
DOLAR 32,25
EURO 34,79
ALTIN 2.426,87
HABER /  GÜNCEL

Eski kocanın türban oyunu

Boşandığı türbanlı eşine ait olan daireyi, konsomatris sevgilisine türban taktırarak sattı.

Abone ol

Boşandığı türbanlı eşine ait olan daireyi, konsomatris sevgilisine türban taktırarak sattı.

Münevver Öztürk’ten bir süre önce boşanan Yusuf Yılmaz (54), Türkmen’le (24) aşk yaşamaya başladı. Ekonomik sıkıntıya düşen Yılmaz, sevgilisiyle bir plan hazırlayarak eski eşine ait Zeytinburnu’ndaki daireyi satışa çıkardı. Cevdet Alparslan, evi 160 bin YTL’ye satın alınca tapudaki devir işlemleri sırasında ikilinin planı devreye girdi.

Eşinin boşandıktan sonra evde kalan eski nüfus cüzdanındaki fotoğrafının türbanlı olması nedeniyle sevgilisine türban taktıran Yılmaz, sevgilisi Türkmen ve Alparslan ile satış işlemleri için Zeytinburnu 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü’ne gitti.
Tapu memuru türban takan sevgili ile kimlikte fotoğrafı bulunan eski eş arasındaki farkı göremedi. Satışın ardından Alparslan, 40 bin YTL ödedi, paranın geri kalan kısmını da daha sonra ödeyeceğini söyledi.

Öğrenince hemen savcılığa koştu

Boşandıktan sonra Almanya’ya yerleşen Münevver Öztürk ise evinin satıldığını oğlundan öğrendi. Öztürk, İstanbul’a gelerek savcılığa şikâyette bulundu. Alparslan da olayı öğrenir öğrenmez savcılığa başvurdu. Satış işlemi iptal edilirken, Yusuf Yılmaz ile sevgilisi Nural Türkmen gözaltına alındı.