BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ladin domuz yağlı kurşunla öldürülmüş

El Kaide lideri Bin Ladin'in domuz yağına batırılmış kurşunla öldürüldüğü öne sürüldü.

Abone ol

El Kaide lideri Bin Ladin'in domuz yağına batırılmış kurşunla öldürüldüğü öne sürüldü.
Gazeteport'ta yer alan habere göre, ABD'nin Pakistan'da mayıs başında düzenlediği operasyonda öldürülen El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in domuz yağına batırılmış mermiyle vurulduğu iddia edildi.

"Gümüş Kurşun" (Silver Bullet) adlı silah yağını satan bir şirketin internet sitesinde, ürünün içerisinde yüzde 13 oranında sıvılaştısrılmış domuz yağı bulunduğu ve ABD ordusunda da kullanıldığı belirtiliyor. Siteye göre, bu yağ mermiyi daha etkili kılıyor.

Sitenin sahibi olan kişi 'The Midnight Rider adıyla, domuz yağının nasıl kullanıldığını anlatıyor ve 'bunun cennete İslamcı faşist teröristlerin girişini engelleyeceğini' söylüyor. Yağ 8.95 dolara satılıyor. Site, ABD ordusunun müşterileri olduğunu belirterek, "Temmuz 2004'ten beri tüm birliktele binlerce şişe dağıtıldığını" öne sürüyor.

Sitenin YouTube'a konulan reklamında da Bin Ladin'in fotoğrafı var ve "Gümüş Kurşun yağı kullanılan bir silahla öldürüldü" diye yazıyor. ABD ordusunda askerlerin bu yağları kendilerinin de satın alabileceği belirtiliyor.