BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Kuyumcuya korkunç son

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 70 yaşındaki kuyumcu, soyulduktan sonra otomobiliyle yakılarak öldürüldü.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Bolvadin ilçesinde kuyumculuk yapan ve Dişli beldesinde oturan 70 yaşındaki Hasan Dal, gece otomobiliyle evine dönerken, 3 kişi oldukları tahmin edilen zanlılar tarafından durduruldu.

Kendilerini polis memuru olarak tanıttıkları ve yol kontrolü yaptıklarını söyledikleri öne sürülen zanlılar, Bolvadin-Dişli beldesi arasında Dal'ın otomobilini durdurdu.

Söz konusu zanlılar, Kemerkaya beldesindeki Organize Sanayi Bölgesinde kullanılmayan bir yola götürdükleri Hasan Dal'ın yanında bulunan altınları aldıktan sonra, Dal'ın da bulunduğu otomobili ateşe verdi. Yaşlı kuyumcu otomobilde yanarak öldü. Zanlılar olay yerinden kaçtı.

Bir süre sonra yanan otomobili gören köylülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgede inceleme yaptı. Dal'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Hasan Dal'ın 10 yıldır Bolvadin ilçesinde kuyumculuk yaptığı ve her gün ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki Dişli beldesindeki evine gelirken iş yerindeki altınları yanında taşıdığı öğrenildi.

Zanlıların Hasan Dal'ı tanıdığı ya da uzun süredir takip etmiş olabilecekleri belirtildi.