BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Kütahya'da bugün 13 ocak salı okullar tatil mi?

Kütahya'da hava durumu kötü kar yağışı yüksek yerlerde devam ediyor. Meteoroloji son tahmimleri açıkladı. Valilik bugün 13 ocak salı okulların tatil edildiğini açıkladı.

Abone ol

KÜTAHYA'DA hava durumu yüksek yerlerde karlı, meteoroloji kar yağışlarının aralıklarla etkili olacağını bildiri. Kütahya Valiliği ise okulların bugün 13 ocak salı günü tatil edildiğini açıkladı.

EĞİTİME BİR GÜN ARA

Kütahya'da, akşam üzeri başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezi ve tüm ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 13 Ocak Salı ara verildiği belirtildi.

KÜTAHYA HAVA RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "yoğun kar yağışı" uyarısına göre, Türkiye'nin kuzeybatısında başlayan karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülen yağışların, akşam saatlerine kadar Trakya'da etkili olması öngörülüyor. Öğle saatlerinden sonra ise Çanakkale'nin doğusu, Balıkesir, Kütahya, Bursa'nın güney ve doğusu, Sakarya'nın güneyi, Bilecik, Bolu ile Eskişehir'in batısında yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde devam etmesi bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-01-12-at-1.41.52-pm.png