BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kusursuz sakal tıraşının altın kuralları

Erkeklerin gündelik hayatta yaşadığı zorluklara çözümlerin arandığı “Mansome” adlı programda kusursuz sakal tıraşının yolları anlatıldı.<br/...

Abone ol

Erkeklerin gündelik hayatta yaşadığı zorluklara çözümlerin arandığı “Mansome” adlı programda kusursuz sakal tıraşının yolları anlatıldı.
Programa konuk olan John Allan tarafından anlatılan tıraşta temel olarak 6 önemli nokta yer alıyor. Kusursuz bir sakal tıraşı için ilk adımın sıcak havlu ile yüzü sarmak olduğunu dile getiren Allan, bir sonraki adım olarak ise tıraş öncesi sakalları yumuşatmak için krem sürülmesi olduğunu belirtiyor.
Başarılı bir tıraşa başlamak için bu 2 unsurun önemine de değinen Allan ancak bunları gerçekleştirdikten sonra tıraş köpüğünün sürülmesi ve tıraşın yapılması gerektiğini ifade ediyor. Tıraş olduktan sonra da bazı adımlar atılması gerektiğini kaydeden Allan tıraş sonrası yüze tekrardan krem sürülmesini ve son olarak da soğuk bir suyla yüzü yıkayıp nemlendirici krem sürerek işlemin tamamlanması gerektiğini ifade ediyor.
(İHA)