BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.424,27
HABER /  GÜNCEL

Kurumların vazgeçemeyeceği site

Tüm kurum ve kuruluşların bültenlerinden reklamlarına kadar ücretsiz olarak yayınlamaya imkan veren www.kurumsalhaberler.com sitesi yayın hayatına girdi.

Abone ol

Netpoint Interactive bünyesinde kurulan, tüm kurum ve kuruluşların basın bültenleri ile birlikte, reklamlarını da ücretsiz olarak yayınlayabildikleri basın bülteni sitesi kurumsalhaberler.com yeni üye olacak firmalara tanıtım amaçlı 1 ay ücretsiz deneme üyeliği fırsatı sunuyor.

Birçok kuruluşunun katılımıyla üye sayısını hızla artıran kurumsalhaberler.com proje yöneticisi Aslı Özyağmur Buyurgan web siteleri ile ilgili şu bilgileri verdi:

Netpoint Interactive olarak Carlsberg, Tamek, Tuborg, Hobby, BJK gibi Türkiye’nin öden gelen bir çok kuruluşuna Interaktif İletişim Danışmanlığı hizmeti veriyoruz. 3 ay önce yayına başlayan ve tarafımızdan yönetilen kurumsalhaberler.com web sitesinde her sektörden kuruluşun basın bültenlerini yayınlıyoruz. 3 ay içerisinde bir çok kurumun web sitemize üyeliğini başlattık.

Sektörde yer alan tüm kuruluşların haberlerini duyurabilmeleri için çok ekonomik üyelik planlarımız bulunuyor. Üye olmak isteyen kuruluşlara 1 ay ücretsiz üyelik hakkı tanıyoruz. Bu sayede tüm kuruluşlar üyelik avantajlarını görme şansına sahip oluyorlar. kurumsalhaberler.com web sitesinde deneme üyeliğini başlatan kuruluşlara aynı zamanda ücretsiz reklam yayınlama fırsatını sunuyoruz.

Üye kuruluşlar Basın bültenleri yayınlama, Tanıtım bilgileri ( logo, görsel, tarihçe ) yayınlama, İletişim bilgileri yayınlama, Reklam yayınlama, Anket düzenleme ve raporlayabilme, Kontak listesi oluşturabilme, Kontak listesinde yer alan kişilerin e-posta adreslerine e-bülten gönderebilme gibi bir çok olanaktan yararlanabiliyor.

Üyelere sunulan en önemli avantajlardan biri ise başta Gazete, Dergi, Internet, Radyo ve TV olmak üzere ülke çapında basın mensuplarına düzenli olarak gönderilen e-bültenler ve online kullanım özellikleri sayesinde tüm ziyaretçilerini üye kuruluşların basın bültenlerinden anında haberdar olmalarına sağlamamız.

Ücretsiz deneme üyeliğinizi başlatarak haber ve reklamınızı yayınlatmak için 0216 651 22 30 no’lu telefondan Aslı Özyağmur BUYURGAN ile görüşebilir veya kurumsalhaberler.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.