BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kurtulmuş hangi takımı tutuyor?

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Bursa'da yaptığı konuşmada tuttuğu takımı açıkladı.

Abone ol

Kurtulmuş, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Bursa Şubesi tarafından düzenlenen konferanstaki konuşmasının başında, Bursaspor'a Turcell Süper Lig'de şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Yıllardır Türkiye'de Trabzonspor'dan sonra Anadolu takımlarının şampiyonluğuna hasret kaldıklarını ifade eden Kurtulmuş, bir dönem Sivaspor'un yakalayıp kaçırdığı fırsatı Bursaspor'un bu sezon sonuna kadar götüreceği inancını taşıdığını dile getirdi.

''(Eğer bir 28 Şubat olmazsa, yeni birtakım karanlık işler olmazsa Bursaspor bu sene şampiyon olacaktır) diye düşünüyorum'' diyen Kurtulmuş, şöyle devam etti:

''Bu sadece Anadolu takımlarının şampiyon olması bakımından değil, aynı zaman da yerli hocaların, Türk futbolcularının dünya kamuoyuna tanıtılması bakımından da fevkalade önemlidir. Ben iyi bir Fenerbahçeli olmama rağmen bu sene Allah biliyor ki yürekten Bursaspor'u tutuyorum. Ertuğrul Sağlam'ın Rijkaard'dan, Daum'dan ne eksik tarafı var? Ya da Sercan'ın buraya bir çuval parayla getirilen yabancı futbolculardan hem de 30'lu yaşlarında getirilen yabancı futbolculardan ne aşağı kalır tarafı vardır. Dolayısıyla Bursaspor'un şampiyonluğu bizim çocuklarımızın, geçlerimizi, hocalarımızı dünya kamuoyuna, Avrupa kamuoyuna tanıtacaktır diye temenni ediyorum. Bursaspor'a gerçekten başarılar diliyorum.''