BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  MAGAZİN

Kurtlar Vadisi'nde düğün var!

Kurtlar Vadisi'nde düğün var. Kurtlar Vadisi oyuncusu Kenan Çoban 22 Haziran'da nişanlısı Dilek Özkan ile evleniyor

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu dizi filminde Abdülhey karakterini canlandıran oyuncu Kenan Çoban, Denizli Valisi Yavuz Erkmen'i ziyaret edip 22 Haziran'da yapılacak düğününe davet etti.

130620112322492389119_2.jpg

Bu diziyle önlenen oyuncu Kenan Çoban, sezon finalinin yayınlanmasının ardından nişanlısı Dilek Özkan'ın memleketi olan Denizli'ye geldi. Dizide, Abdülhey karakterini canlandıran oyuncu Kenan Çoban, İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunu nişanlısı Dilek Özkan'la bir süre hasret giderdikten sonra düğün hazırlıklarına başladı. Bugün nişanlısıyla birlikte Vali Yavuz Erkmen'i makamında ziyaret etti.

Kenan Çoban, Vali Erkmen'e kendilerini kabul ettiği için teşekkür edip, 22 Haziran'daki düğününe davet etti. Vali Erkmen de fırsat buldukça diziyi izlemeye çalıştığını, Kenan Çoban'ın 'Abdülhey' karakteri ile iyi bir oyunculuk sergilediğini belirtti. Vali Erkmen, ziyaretlerinden dolayı Çoban ile nişanlısı Dilek Özkan'a teşekkür etti ve mutluluklar diledi. Sokakta hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Kenan Çoban, birlikte fotoğraf çektirdi.