BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69
HABER /  GÜNCEL

Kurbanlık bağışı Mehmetçik Vakfı - Diyanet - Kızılay - LÖSEV fiyatı

Kurban bağışını Diyanet, Kızılay, Mehmetçik Vakfı ve LÖSEV gibi bir çok yardımlaşma kurumu kabul ediyor. Velaket yoluyla kurban kesimi ücreti Mehmetçik Vakfı'nda 990 lira, Diyanet'te 859 lira, Kızılay'ın yurt dışı kesiminde ise 750 lira.

Abone ol

Kurbanlarınızı vekaleten kesen sosyal yardımlaşma kurumlarına da verebilirsiniz. Mehmetçik Vakfı 2018 yılı için kurban bağışını 990 lira olarak belirledi. Kurbanlar şehit ve gazi ailelerine ulaştırıyor. Dileyen kişiye kurbanlığın kesimine ait görüntülerin olduğu bir CD ile kavurma da gönderiliyor. Kurbanlık kesimi için yurt dışından yapılan euro ve dolar bağışları Türk lirasına çevrilerek kabul ediliyor.

Mehmetçik Vakfı'na kurban bağışı yapmak için buraya tıklayabilirsiniz!

KIZILAY KURBANLIK BAĞIŞI : Pazar ve marketlerin dışında sosyal yardımlaşma kurumları da kurbanlık bağışlarını kabul ediyor. Kızılay yurt dışı kurban kesimi için 750 lira alırken 4 taksit imkanı da tanıyor. Kızılayın yurt içindeki vekaleten kurbanlık satışı ise kota dolduğu için sonlandırıldı. Kızılay Kurbanlık bağışı için buraya tıklayabilirsiniz!

DİYANET KURBAN BAĞIŞI : Diyanet aracılığıyla vekaleten kurbanını kesmek isteyenler yurt içi ve yurt dışı için ayrı ücret ödüyorlar. Yurt içinde kurban fiyatı 859 lira olurken, yurt dışında 625 liraya kurban kesimi yapılıyor. Diyanet kurban bağışlarını 20 Ağustos arefe gününe kadar kabul ediyor. Diyanet kurbanlık bağışı için buraya tıklayabilirsiniz!

LÖSEV KURBANLIK BAĞIŞI: Kanserli çocuklara yardım için kurulan LÖSEV kurbanı velaketen kesiyor. LÖSEV'de kurbanlık bağışı online olarak site üzerinden hesaba yapılıyor. LÖSEV hisse olarak 920 lira alıyor. LÖSEV kurban bağışı için buraya tıklayabilirsiniz!

Yetim ve öksüzleri okutan Darülşafaka ise vekaleten kurban kesimi yapmıyor ancak çocuklara destek için bayram bağışı kabul ediyor. Bu konudada 'gönlünüzden ne koparsa' deniliyor. Kurban kesimi kabul edilmeme sebebi ise siteye konulan notta şöyle izah ediliyor: 'Öğrencilerimizin et ihtiyacını, siz değerli bağışçılarımızın yıl boyu yaptığı adak bağışlarıyla karşıladığımız için Cemiyetimiz, bu Kurban Bayramı'nda da vekaleten kesimli kurban bağışı kabul edememektedir.'

Kurbanlık dana koç fiyatları en ucuzu pazar mı A101-Migros- Carrefour mu?