BIST 10.104
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.411,23
HABER /  GÜNCEL

Kumbasar'a saldıranlara mesaj

Yeniçağ Gazetesi yazarlarından İsrafil Kumbasar'a düzenlenen saldırı Abdullah Özdoğan tarafından da kınandı. Özdoğan, saldırganlara şu mesajları verdi:

Abone ol

Yeniçağ Gazetesi yazarlarından İsrafil Kumbasar'a düzenlenen saldırıyla ilgili Abdullah Özdoğan, başlıklı yazısında saldırganlara şu mesajları verdi:


Biz milliyetçiliği insan sevgisi, vatan sevgisi, millet sevgisi diye tanımladık hep… Bu uğurda canımızı kanımızı verebileceğimiz ve her şeyden vaz geçebileceğimizi söyledik… Böyle bir hareketi bölücülerden, her gün foyasını meydana çıkardığımız uğursuzlardan ve bu topraklardan nemalanarak yine bu toprakları satmaya çalışanlardan beklerdik… Ama kendine vatan sever diyen hiç kimseden beklemezdik… Bu gazete herkes hoşlansın diye çıkmıyor… Bu gazete herkesin kafasındakini yazsın diye basılmıyor… Bu gazete, vatanın ortak müştereklerinde, vatan için düşünen ve çalışan insanların Şkir meydanı olsun diye, onlar seslerini duyurabilsin ve o kadar karanlığın içinde bir ışık olsun diye çıkıyor… İsrafil K.

Kumbasar''ın uğradığı saldırı, insani bir tepki olmamasından ziyade saldırıyı yapanların kendilerine yakıştırdıkları kimlikle de hayli üzücü… Gazetemizin yazarlarından hiç birisi kimsenin babasının uşağı değil.

Uşaklık yapacaksak sadece milletimize ve ülkemize yaparız… Kimsenin tavsiyesi, yönlendirmesi ve dikte ettirmesiyle yazı yazılmaz bu gazetede… Hoşuna gitse de gitmese de birilerinin, doğru bildiğini yazar… Ne yazı işleri, ne de yönetim kurulu başkanı yazılara karışmaz ve yönlendirmez… Bu gazete bir yazara sütun vermişse bu yazarın vatanseverliği konusunda sorgulama yapmaz… Ama gelin görün ki bizim bize yaptığımızı el yapmıyor… Halen "biz" demek istiyorum… Halen bu olayı meydana getirenlerin üzerlerine aldıkları sıfatın içi boş olmamasını diliyorum… Vatansever, önce insan olmalıdır… İnana saygı duymalıdır… Her kötü tanımlamanın önüne yüceltmeye çalıştığımız sıfatları ısrarla koymaya çalışanların ekmeklerine yağ sürmekten başka ne işe yaradı bu saldırı? Kumbasar "eyvallah "mı diyecek? Başka yorum ve eleştiri yapan yazarlar bu saldırının ardından el pençe divan durup yazıları için bir merkezden faxla içerik ve başlık mı bekleyecek? Geçmiş olsun İsrafil kardeş… Unutma, "öldürmeyen her şey güçlendirir"… Onlar da unutmasınlar…


YAZI:Abdullah ÖZDOĞAN