BIST 10.628
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.432,31
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Kumarda hep kazanılır mı?

Kumarhanelerde yasak kategorisine girmeyen ve yüzde 100 kazanma garantisi veren bir cihaz satışta...

Abone ol

İnternet üstünde yapılabilecek birçok şeyden biri de kumar oynamak. Bunca paranın döndüğü ve her oynayanın kazanmak hırsıyla dolduğu kumar sektörünün hangi alanda olursa olsun hiç değişmeyen sorun gündemini hile oluşturuyor. Gerçek hayatta da, internette de hile yapmak için birçok yöntem, birçok araç ve bir o kadar da engelleme metodu bulunuyor.

Britanya'daki Nottingham Trent Üniversitesi'nde kumar üstüne araştırmalar yapan Prof. Mark Griffiths'e göre bütün önyargılara rağmen bir rulet masasında topun hangi rakamda duracağını tahmin etmeye yönelik cihazların 21 (blackjack) oyununda kağıt saymaktan bir farkı yok. Dolayısıyla hile kapsamına da girmemeli.

Tahmin alanında 'pir' kabul edilen Mark Howe'nin bu noktadan yola çıkarak geliştirdiği ve 15 yıldır sattığı cihaz internette revaçta olan örneklerden. Sitedeki iddiaya göre rulet bilgisayarı sayesinde her 18 turda bir kere tam rakamı bulma garantisi var. Dolayısıyla bir saat içinde yatırdığınız paranın 50 katını kazanmak söz konusu. Yine sitedeki hesaba göre 1 dolarla başladığınız 4 saatlik rulet oyunuyla 200 ile 400 dolar arasında kazanmak mümkün.

Kaynak: Radikal