BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Küfür eden kocasını bıçakladı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde bir kadın, kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü dini nikahlı kocasını bıçakla yaraladı.

Abone ol

Olay, Dere Mahallesi Coşkunlar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarındaki bir tartışmadan dolayı dini nikahlı kocası Ayhan D. ile bir süredir ayrı yaşayan Şirin S., olay günü sokakta karşılaştı.

Ayhan D., çocukları K.S. (15) ve F.S. (11) ile eve doğru yürüyen Şirin S. ile konuşmak istediğini söyledi. Ancak Şirin S. bu isteği kabul etmedi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Şirin S. kendisine küfür ettiğini ileri sürdüğü Ayhan D.’yi yanında taşıdığı bıçakla iki çocuğunun gözü önünde bacağından bıçakladı.

Üvey babaları gözleri önünde bıçaklanan çocuklar ise olayın ardından annelerini tutarak sakinleştirmeye çalıştı. Bütün bu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Bacağından bıçaklanan Ayhan D. olay yerine çağrılan ambulansla Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olay yerinde olayda kullandığı bıçakla birlikte Şirin S. yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)