BIST 10.644
DOLAR 32,19
EURO 35,12
ALTIN 2.520,18
HABER /  GÜNCEL

Kübra Gülün düğünü

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül'ün düğün tarihi belli oldu.

Abone ol

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün kızı Kübra Gül'ün seçimler ve Cumhurbaşkanlığı krizi nedeniyle ertelenen düğününün 9 Eylül Pazar günü yapılması planlanıyor. Bilkent Üniversitesi mezunu olan Kübra Gül, Boğaziçi Üniversitesi mezunu Mehmet Sarımermer ile geçen yıl aile arasında yapılan bir törenle nişanlanmıştı.

SEÇİMLER ERTELENDİ

İstanbul'da yapılması planlanan düğünle ilgili hazırlıkları Hayrunnisa Gül koordine ederken, erkek tarafının da yoğun bir düğün hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Abdullah Gül'ün dünürü Kayserili işadamı Mehmet Sarımermer İstanbul'da çevresi geniş bir işadamı olarak tanınıyor.

22 Temmuz seçimleri nedeniyle düğünü ertelenen Kübra Gül'ün gelinlik provalarına başladığı öğrenildi. Hayatını hemşehrisi Mehmet Sarımermer ile birleştirmeye hazırlanan Kübra Gül'ün düğün hazırlıklarıyla bizzat ilgilendiği ifade edildi.

DAVETİYE LİSTESİ

Kübra Gül'ün düğününe davet edilecek isimlerin ünvanının belirlenmesi için Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olup olmayacağının kesinleşmesi bekleniyor. Kız ve erkek tarafının yakın aile dostları dışında davet edileceklerin sıfatını ise Gül'ün konumu belirleyecek.

Abdullah Gül'ün 11. Cumhurbaşkanı olması durumunda yabancı konukların Devlet Başkanı düzeyinde davet edileceği ifade edildi. Gül'ün Dışişleri Bakanlığı görevini sürdürmesi durumunda ise düğüne davet bakan düzeyinde olacak.

Abdülkadir Selvi/Yeni Şafak