BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kral FM'de DJ'lerin işine son verild

TMSF yönetimindeki Kral FM'de operasyon yapıldı. Aralarında Ata, Afrikalı Ali ve Melih'in de bulunduğu DJ'lerin işine son verildi. Gerekçe ise hayli ilginçti.

Abone ol

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yönetimindeki Star Grubu radyolarından Kral FM’de, DJ (disk jokey) olarak adlandırılan 8 program yapımcı-sunucusu ile bir DJ asistanının işine son verildi.

Star yönetimi, iş akitleri feshedilen DJ’lerin bazı şirketlerin piyasaya yeni çıkan kasetlerindeki müzik parçalarına daha fazla yer vererek etik dışı davrandığını öne sürdü. İşten atılan programcıların dün 17.00’de Kral FM’de başlayan veda konuşması uzayınca Star yöneticileri ‘stüdyo işgaline’ saat 19.00’da güvenlik ekiplerinin yardımıyla son verdi.

TMSF yönetiminin, Kral FM’deki disk jokey grubunu 3 aydır izlediği ve mal varlıklarını araştırdığı öğrenildi. Dün işlerine son verilen DJ’ler 800 milyon ile 1 milyar lira arasında maaşla çalışıyorlardı.

DJ’ler Melih, Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener, Erdem, Şener, Ata, Rüzgar Hakan ve Mustafa ile Gezegen Mehmet’in asistanı Esen Çakırca’nın Kral FM ile olan ilişkileri dün itibarıyla sona erdi.

Haber: İbrahim Balta
Kaynak: www.zaman.com.tr