BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,98
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS DHBT sonuç sorgu ekranı ÖSYM

KPSS DHBT sonuçları açıklandı. KPSS 2016 DHBT sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM sonuc.osym.gov.tr erişime açıldı.

Abone ol

ÖSYM KPSS DHBT sonuçları 2016 açıklandı.

ÖSYM'nin resmi sitesinde son dakika olarak açıklanan KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi adaylar tarafından merakla bekleniyordu. Sonuçlarınızı öğrenmek için habere göz atabilirsiniz.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) sonuçları açıklandı.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre, 4 Aralık'da uygulanan KPSS DHBT-2016 değerlendirme işlemleri tamamlandı.

Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin "https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek.

DHBT sınav sonuçlarıyla ilgili belirsizlik sürerken sınava giren adayları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Dün ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden yayınlanan duyuruyla KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. KPSS sınavlarının tamamlanması ve sonuçların açıklanmasının ardından adayların gözü DHBT sınavlarına çevrildi. DHBT sonuçlarının açıklanacağı tarihin yakın olduğunu düşünen memur adayları, sık sık ÖSYM'nin resmi sitesini ziyaret ediyor. Tercih sürecinin başlaması 'DHBT sınavına giren memur adaylarının sonuçlar ne zaman açıklanacak?' sorularını sıklaştırmasına neden oldu. Peki, DHBT sınav sonuçları ne zaman açıklanır?