BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.425,47
HABER /  MEDYA

Koru'dan bomba Feyzioğlu iddiası!

Fehmi Koru, Metin Feyzioğlu'nun Erdoğan'ı tahrik etmek için bilerek konuşmasını uzattığını iddia etti.

Abone ol
Başbakan Erdoğan'ın yerden yere vurduğu konuşmayla ilgili bomba iddia! Metin Feyzioğlu'nun bilinçli olarak konuşmayı uzatarak Erdoğan'ı tahrik etmeye çalıştığını söyleyen Fehmi Koru, yapılanların belirli bir plan dahilinde yapıldığını ileri sürdü.

Gazeteci Fehmi Koru, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Danıştay töreninde yaptığı konuşmayı değerlendirdi. Katıldığı televizyon programında Feyzioğlu'nun çıkışının planlı olduğunu söyleyen Koru, yapılan konuşmayı da CHP'de olası bir lider krizine yönelik olduğunu savundu. İşte Koru'nun o açıklamaları;

"Eğer yanlış hatırlamıyorsam, Metin Feyzioğlu 2010'da CHP Parti Meclisi'ne seçildi zaten. Bir politik kişiliği de var. Sadece Barolar Birliği Başkanı değil, aynı zamanda CHP'nin önemli bir organının da üyesi. Dolayısıyla siyasi bir konuşma olduğu belli.

Konuşmasına baktığınızda, "siz de şu kadar yapsaydınız daha az konuşurdum" anlamına geliyor ama insan o bir saatlik konuşmayı 15 dakika içerisinde de aynı şeyleri söyleyerek tamamlayabilir. Kendisine verilen süre 20 dakika. Ama siz, "Başbakan acaba bunu planlı mı yaptı" anlamına gelecek bir soru naklettiniz.

"ERDOĞAN'IN SABRINI SINADI"

Bence Metin Feyzioğlu, Başbakan'ın sabrını ne zaman taşıracağını hesaplayarak gelmiş. Uzun bir konuşma hazırlamış. Başbakan'ın tahammül süresini yanında oturan Cumhurbaşkanı biraz uzatmış. Ama 57. dakikada feveran etti Başbakan.
 
Başbakan'ın tepki vermesi üzerine oturan bir senaryonun, orada konuşmacı tarafından sahneye konulduğunu düşünüyorum. Hesaplı bir senaryo bu. 20. dakikada beklemiştir olmadı, 30. dakikada yine olmadı, 50 dakikada yine olmadı, 57. dakikada nihayet oldu.

"O KONUŞMA POLİTİK"
 
CHP'de ve MHP'de henüz adayın kim olacağı belli değil. Aday olabilecek isimler üzerinde herkes bir isim söylüyor. Aday olmak da kötü bir şey değil. İsminizin Cumhurbaşkanı adayı olarak CV'ye yazılması, kazanmayacak olması bile önemli. Birileri zannediyorum şimdi ona oynuyorlar.

Feyzioğlu da zaten, soyadının da hatırlattığı gibi politik aileden geliyor. Yani öyle zannediyorum ki, bu böyle bir düşünceyle yapılmış.

Aday olmasa bile, CHP içerisinde liderlik tekrar tartışmalı hale gelirse ona da şimdiden ismini yazdırmış olma ihtimali var. Böyle bir çıkış olduğunu düşünüyorum ben."

erdoğan-daniştay-sinirlendiği-an-trt-çekti.gifKAÇIRANLAR İÇİN! Cumartesi günü yaşandı!
ERDOĞAN'IN DANIŞTAY'DA SİNİRLENDİĞİ O TRT KAMERASINDAN (TIKLA İZLE)