BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.424,79
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe kupasını aldı

Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonununda şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe, kupasını aldı. Kutlamalarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcu Alex de Souza lehine tezahürat atan bir grup taraftara "ahlaksızlar" diyerek bağırdı.

Abone ol

Fenerbahçe, İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılan törende, şampiyonluk kupasını 19. kez kaldırdı.

2013-2014 sezonunda şike soruşturması nedeniyle zor zamanlar geçiren sarı-lacivertli kulübun şampiyonluk kutlaması da olaylı geçti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, saha ortasına kurulan sahneden şampiyonluk konuşmasını yaparken, bir grup taraftar takımın efsane oyuncusu Alex de Souza lehine tezahürata başladı.

Tezahürata sinirlenen Aziz Yıldırım, taraftarlara dönerek "Yeter artık. Burada bir takımın şampiyonluğunu kutluyoruz. Bir şahsı Fenerbahçe'nin üzerine çıkarttınız. Alex'i ben aldım siz yuhaladınız. Yeter artık bu çocukların emeklerini hiçe sayıyorsunuz. Sizi bir daha stada sokmam. Paralı köpekler, ahlaksızlar" diye bağırdı.

Grup, Yıldırım'ın sözlerinin ardından "Alex" diye bağırmaya devam etti.

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, 2012 yılında kadro dışı bırakılmasının ardından Fenerbahçe'den ayrılmıştı.

Tören öncesi şampiyonluk turu

Fenerbahçe takımı, stattaki tören öncesi üstü açık bir otobüsle Bağdat Caddesi'nde şampiyonluk turu attı.

Otobüs, büyük kalabalık nedeniyle stada ulaşmakta zorlandı.

Futbolcuların otobüsüne eşlik eden bir taraftar otobüsü ise konvoyu yürüyerek takip eden bir taraftara çarparak yaralanmasına neden oldu.