BIST 9.584
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.470,14
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Korsan Kitap İnkılâp Kitabevi’nden çıktı!

Bugüne kadaer Korsanla mücadele!” diyen İnkılâp Kitabevi sonunda ilk korsan kitabını basıverdi.

Abone ol

Bugüne kadaer Korsanla mücadele!” diyen İnkılâp Kitabevi sonunda ilk korsan kitabını basıverdi. Erk Acarer imzalı Korsan Kitap, “elbette maymundan gelmedik ama koyuna gittiğimiz kesin” diyenlerin, “baĞzı şeyler değişsin” isteyenlerin, “Komünist Manifesto’yu kim finanse etti” diye meraktan çatlayanların kitabı.

Gazeteci yazar Erk Acarer, son kitabında cesur bir meseleye parmak bastı: “Bir kitap okudum hayatım değişti,” diyenlere inat, hayatınızı değiştirmeyecek, hayati önem taşımayan meselelere dair bir kitaba imza attı.

Yani bir kitap okuyarak değil, pek çok kitabı okuyarak, pek çok müziği dinleyerek, dinlediklerini okuduklarını, en önemsizlerini bile aklının süzgecinden geçirdikten sonra hayatını değiştirenlere değil hayatına yön vermek isteyenler için bir kitap yazdı. Merak edenlere, eğlenmek isteyenlere, arkadaş sohbetlerinde karşı cinsin dikkatini çekmek isteyenlere, bilmişlik taslamak niyetinde olanlar için hınzır bir kitap yazdı.

Tavşanla derdimiz ne, niye kanını akıtırız?

Bu kitapta neler mi var? Mesela niçin çaycıya, “Çek bir çay, tavşankanı olsun,” deriz, tavşanla meselemiz ne ki? Peki, Avusturya’nın muhteşem hamurişlerinin Viyana Kuşatması’yla ilgisi ne? Sansür tarihimizin ciltlere sığmayan sayfalarının arasında neler saklı kaldı? Pornografik şişme bebekler kimin fikriydi?

Hayat Kurtaran Kitap, alınız, aldırınız!

Korsan Kitap’ın hayat kurtaran etkisini inkâr edemeyiz açıkçası: can sıkıntısından patlayarak ölmenizi engelleyebilir, hatta bir de üstüne gülümsetebilir, şaşırtabilir. Erkek sohbetlerinde, şişme bebeklerin varlık nedenlerini açıklayarak arkadaşlarınız arasında açık ara “entelektüel” görünmenizi sağlayabilir, Avusturyalı fırıncıların maharetleri hakkında uzun uzun konuşurken, kızların sizi pek çok memleket gezmiş biri gibi görmesini sağlayabilir, işi Viyana Kuşatması’na bağladığınız anda tarih bilginizle gönülleri fethedebilirsiniz…

Özetle Korsan Kitap hayatınızı bir şekilde kurtarabilir. Kitapçınızdan ısrarla ama bandrollü olarak isteyiniz.