BIST 10.400
DOLAR 32,24
EURO 35,03
ALTIN 2.408,73
HABER /  GÜNCEL

Korsan gösteride 1 kişi ölmüştü

Bağcılar'da korsan gösteri yaparak polisle çatışan terör örgütü yandaşlarından ölen 18 yaşındaki gencin, polis çocuğu olduğu ortaya çıktı. İşte gelişmeler:

Abone ol

Bağcılar'da dün eylem yaparak polisle çatışan terör örgütü PKK yandaşlarından ölen 18 yaşındaki Atilla Geçmiş’in polis çocuğu olduğu ortaya çıktı.

Fatih Mahallesi, Maslak Caddesi, Kandil Sokak’ta dün saat 14.00’te toplanan 80 kişilik bir grup, terör örgütü PKK ve bölücübaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atarak yürüyüşe geçti.

Devriye gezen polis ekipleriyle karşı karşıya gelen bölücüler, molotof kokteyllerini atarak ekip otosuna saldırdı ve çevredeki araçların camlarını kırdı.

Çöp konteynerlerini devirerek barikat kuran göstericiler, peşlerinden gelen iki polis ekibine molotof kokteylleriyle saldırdı.

Bir polis başından yaralandı. Polis, saldırganları durdurmak için ateş açtı. Molotof atan gruptan Atilla Geçmiş, göğsüne isabet eden 3 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen Murat Olgun da yaralandı. Polis göstericilerden ikisini gözaltına aldı. Çatışmada ölen göstericinin Gaziantep’in, Nizip İlçesi Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis Hasan Geçmiş’in oğlu olduğu belirlendi.

Kağıthane’de de dün gece bir grup, duraktaki bir İETT otobüsüne molotof kokteyli atarak yakmak istedi. Çıkan yangın, şoför ve diğer İETT personeli tarafından söndürüldü.

www.hurriyetim.com.tr
Haber: Cüneyt SÖZ