BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Korkutan açıklama: ’’2 işçi hayatını kaybetti; ama sayı artabilir’’

Şişli Belediyesi Başkanvekili Emir Sarıgül, Mecidiyeköy’deki inşaat şantiyesinde meydana gelen asansör kazasında 2 kişinin öldüğünü açıkladı...

Abone ol

Şişli Belediyesi Başkanvekili Emir Sarıgül, Mecidiyeköy’deki inşaat şantiyesinde meydana gelen asansör kazasında 2 kişinin öldüğünü açıkladı. Sarıgül, “Şuan itibariyle ölen işçi sayısı 2 ama bunun bir veya iki tane daha artabileceğini içerideki arkadaşlardan aldığımız bilgi dahilinde söyleyebilirim” dedi.
Şişli Belediyesi Başkanvekili Emir Sarıgül, Mecidiyeköy’deki inşaat sahasında meydana gelen kazanın ardından olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Sarıgül, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Olayda ilk belirlemelere göre 2 işçinin öldüğünü ifade eden Sarıgül, “Öncelikle hayatını kaybeden kardeşlerimize cenabı Allah’tan bütün ailelerine sabır diliyorum. Asansörün 22. kattan personeli taşıyan asansörün aşağıya düşmesi neticesinde olan hadisedir. Şuanda gerek belediye sağlık ekipleri, büyükşehir, itfaiye, AKUD ve emniyet ile koordineli şekilde çalışıyoruz. Şuanda vefat eden kardeşlerimizin tam olarak sayısını belirlemek üzere yoğun bir şekilde içeride çalışmalar sürüyor. Biz de belediye olarak herhangi bir aksaklık var mı onlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz” dedi.
2 işçinin hayatını kaybettiğini ifade eden Sarıgül, “Şuan itibariyle ölen işçi sayısı 2 ama bunun bir veya iki tane daha artabileceğini içerideki arkadaşlardan aldığımız bilgi dahilinde söyleyebilirim. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum. Şişli belediyesi olarak sabaha kadar buradayız. Gerekli çalışmalar için bekleyişimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
(İHA)