BIST 10.083
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Korkunç gelin dehşet saçtı

22 yaşındaki gelin Tuğba Veske eşi ile arasını açtığını düşündüğü kaynanasına dehşet saldı

Abone ol

İstanbul-Bahçelievler'de 22 yaşındaki gelin, önce eşiyle arasının açılmasından sorumlu tuttuğu kaynanasını kalbinden bıçakladı, daha sonra da olaya tanık olan 5 yaşındaki kayınbiraderinin de boğazını kesti. Cinayetin ardından bir yaşındaki kızını da alıp kaçan gelin, Balıkesir-Edremit'teki baba evinde yakalandı. Korkunç olay, iddialara göre şöyle gelişti: 22 yaşındaki Tuğba Veske, yaklaşık 3 yıl önce Gökhan Veske'yle evlendi. Kayınvalidesi ile yaşayan genç kadın ile eşi arasında bir süre sonra tartışmalar başladı. Bunun üzerine Gökhan Veske kiralık bir daire tuttu ve çift buraya taşındı.

Olay şöyle gelişti

Kocasinan Mahallesi'ndaki cinayet Suphi Veske'nin önceki akşam 19.00'da evini aramasıyla ortaya çıktı. Veske, telefona kimse yanıt vermeyince üst kattaki komşularını aradı. Ancak telefona çıkan komşu da Makbule Veske'yi saatlerdir görmediğini söyledi. Suphi Veske, büyük oğlu Gökhan'ı annesine bakmaya gönderdi. Kapı anahtarla açılmayınca çilingir çağıran Veske ailesi, içeriye girince keskin bir gaz kokusu duydu.

Cinayeti babasına söylemiş

Polis, Makbule Veske'nin kalbinden bıçak darbesi aldığını, Yunus Emre'nin ise boğazının kesildiğini tespit etti. Veske ailesi, evdeki kasadan 12 bin dolar ve bir miktar altının çalındığı da iddia etti.

Olayın ardından Veske ailesinin büyük gelini Tuba Veske'nin 1 yaşındaki kızı Melike'yle kaybolduğu ortaya çıktı. Edremit'teki babasının yanına gittiğini belirlenen Tuba Veske'nin babasına cinayeti işlediğini söylediği de öğrenildi.