BIST 10.851
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.446,59
HABER /  GÜNCEL

Korku filmi gibi cinayet!

Ankara'da üniversiteli gencin esrarengiz ölümünün ardından Alfred Hitchcock’un filmlerine benzeyen bir cinayet çıktı.

Abone ol

Ankara Kalecik’te, 29 Aralık’ta kaybolan Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencisi Veli Türkmen’in (19) cesedi, yaklaşık bir hafta önce Kızılırmak’ta bulundu.

Türkmen’in 4 bıçak darbesiyle öldürüldükten sonra ayağına taş bağlanarak ırmağa atıldığı belirlendi. Dedektifler, Türkmen’in amcasının eşi olan H.T.’nin (24), kız kardeşinin kocası İdris Ş. (28) ile ilişkisi olduğu yönünde bilgilere ulaştılar. Polis, H.T., aşk yaşadığı iddia edilen İdris Ş., Fazlı Ş. (28), Sebahattin Ö. (27) ve Saniye K.’yı gözaltına aldı. İdris Ş. sorgusunda Veli Türkmen’i, H.T. ile yaşadıkları ilişkiyi öğrenmesi üzerine, arkadaşları Fazlı Ş., Sebahattin Ö. ile birlikte öldürdüklerini itiraf etti.

Cinayeti itiraf ettiler

H.T. ise kız kardeşinin kocası olan İdris Ş.’nin kendisine sürekli cinsel tacizde bulunduğunu belirterek, "Veli’ye bu olayı anlattım. Çok sinirlendi. İdris’le tartışma yaşayınca, arkadaşları Fazlı ve Sebahattin’le bir olup onu öldürmüşler. Benim cinayetle ilgili bir bilgim yok" dedi. Bu arada zanlılarla birlikte gözaltına alınan ve cinayeti işleyen İdris Ş.’nin akrabası olduğu öğrenilen Saniye K.’nın, Türkmen’in öldürülmesiyle ilgili bilgisi olduğu halde, güvenlik güçlerine ihbarda bulunmayarak olayı sakladığı belirtildi.