BIST 10.084
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.430,07
HABER /  SPOR

Korkmazdan Fenere gözdağı

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fener'i yeneceklerini söyledi.

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili, ''Fenerbahçe'nin İnter karşısında aldığı galibiyet Türkiye için güzel. Sahaya moralli çıkabilirler. Ancak biz de kazanmak istiyoruz'' dedi.

Korkmaz, 23 Eylül Pazar akşamı Atatürk Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe maçı öncesi Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takım olarak zorlu karşılaşmayı düşündüklerini bildirdi.

Sahalarında karşılaştıkları Galatasaray'a mağlup olduklarını, Trabzonspor ile berabere kaldıklarını hatırlatan Korkmaz, ''Taraftarımıza büyük iş düşüyor. Desteklerini sonuna kadar sürdürsünler. Kazanmak istiyoruz'' diye konuştu.

Korkmaz, bir gazetecinin, ''Konuk takımın, Şampiyonlar Ligi'nde İnter karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle sahaya moralli çıkacak olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz'' sorusuna, ''Fenerbahçe'nin İnter karşısında aldığı galibiyet Türkiye için güzel. Sahaya moralli çıkabilirler. Ancak biz de kazanmak istiyoruz'' yanıtını verdi.

Mbesuma'ya ceza gelecek

Zambiyalı oyuncu Mbesuma'nın milli takımdan 7 gün gecikmeli olarak dönmesiyle ilgili bir soru üzerine ise Korkmaz, ''Kendisi için özel çalışma programı uyguluyorduk. Gitmeden önce kendisini uyardık. Ama hem programı aksattı hem de geç döndü. Bursaspor ciddi bir kulüptür. Kalecimiz Vega da ülkesine gitti. Ama vaktinde döndü. Bir futbolcu takımını düşünmeli. Kulüp gerekli tutanakları tutarak, cezasını verecektir. Şimdi daha sıkı bir çalışma yaparak açığı kapatacağız'' diye konuştu.

Korkmaz, futbolcuların, geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maç öncesi yaşanan sıkıntıları üzerlerinden atıp atmadıklarına ilişkin soruyu ise şöyle yanıtladı: ''Bizler profesyonel insanlarız. Fenerbahçe maçının hazırlıklarında gördüğünüz gibi ortam güzeldi. Şimdi takım olarak bu maçı düşünüyoruz. Taraftarımız takımdan memnun. Trabzonspor maçında 1 puan aldık. Galatasaray maçında kaybettik ama desteklerini sürdürdüler. Taraftarımızın bu maçta da desteklerini sürdüreceklerine inanıyorum.''

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Gineli oyuncu Muhammed Cisse'nin milli takımdan sakat döndüğünü, bu oyuncunun ayak bileğinde bir sorun olduğunu belirterek, ''Kendisi bir hafta antrenmana çıkamayacak, dinlenecek. Dün yapılan hazırlık maçında sakatlanan İbrahim Dağaşan ise 10 gün takımdan uzak kalacak'' dedi.