BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  GÜNCEL

Konyasporlu Poljac felç olabilir!..

Trafik kazasında ağır yaralanan Konyaspor'un forvet oyuncusu Branimir Poljac'ın felç olabileceği açıklandı.

Abone ol

26 yaşındaki Hırvat oyuncu dün antrenmandan çıktıktan sonra kardeşiyle birlikte kaza yapmış, aracı 7 metre yüksekten düşmüştü.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılan Poljac ve kardeşi kaldırıldıkları Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Doktorlar, Konyasporlu futbolcunun bacak ve kollarında kısmi felç bulunduğunu söyleyerek Poljac'ın felç kalma ihtimalinin yüksek olduğunu açıkladı.

Olayın gelişimi

Kaza, dün saat 17.10 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Marangozlar Altgeçiti'nde meydana geldi.

Banka Asya 1'inci Lig'de mücadele eden Konyaspor'un Norveç vatandaşı olan Hırvat oyuncu 26 yaşındaki Branimir Poljac, Tevik Lav Tesislerindeki antrenmandan çıktıktan sonra kardeşi 23 yaşındaki Mario Poljac ile birlikte 42 BN 419 plakalı otomobiline binerek evine gitmek üzere yola çıktı.

Poljac, Marangozlar Altgeçiti'ne geldiği sırada, iddiaya göre virajı alamaması sonucu kontrolünü kaybetmesi üzerine otomobil yolun sağındaki bariyerleri aştıktan sonra yaklaşık 7 metre yükseklikteki altgeçide uçtu.

Takla atan otomobilin içinde sıkışan Poljac ve kardeşi sağlık görevlileri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.