BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Konyaspor'da üçlü transfer atağı

Konyaspor, Burkina Faso milli takımının kaptanı Mahamoudou Kere'yi renklerine bağladı.

Abone ol

Konyaspor, Burkina Faso milli takımının kaptanı Mahamoudou Kere, Diyarbakırspor'dan Adnan Güngör ile Burak Karaduman'ı kadrosuna kattı.

Turkcell Süper Lig'e geri dönen Konyaspor, 28 yaşındaki savunma oyuncusu Kere ile üç, Adnan ve Burak ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı.

72 kez Burkina Faso milli takımının formasını giyen Kere, tek düşüncesinin sözleşme süresi içerisinde takımın başarısı için elinden geleni yapmak olduğunu söyledi.

Kere, "hırslı ve mücadeleci bir yapım var. Saha dışında konuşmayı fazla sevmiyorum. Benim için önemli olan sahada konuşmak ve takımıma faydalı işler yapmak. Bunun için Konyaspor'dayım. Sezonun başlamasını heyecanlı bir şekilde bekliyorum" dedi.

Kulüp başkanı Bahatin Karapınar, transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüttüklerini ve Konyaspor'a faydalı olacak oyuncuları kadrolarına dahil ettiklerini söyledi:

"Burkina Faso milli takımının kaptanı ve 11 sezon Belçika'nın Charleroi takımında oynayan Kere'yi uzun zamandan beri takip ediyorduk. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

"Ayrıca kendilerini oynadıkları takımlarda ispat eden Adnan Güngör ve Burak Karaduman'ı da renklerimize bağladık. Takımın başarılı olması için her şeyi yapıyoruz. İmzaların hem Konyaspor'a hem de kendilerine hayırlı olmalarını diliyorum."