BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da sel bir can aldı!

İstanbul'daki aşırı yağışlar nedeniyle taşan dere bir belediye işçisinin hayatına mal oldu. Sele kapılan işçi kurtarılamadı.

Abone ol

İstanbul Anadolu yakasında aşırı yağışlar nedeniyle Kadıköy'de Kurbağalıdere taştı, sele kapılan bir belediye işçisi hayatını kaybetti.

MEGAKENT İSTANBUL'DAN SEL FOTOĞRAFLARI

SEL BÖYLE GELDİ (VİDEO)

KURBAĞALIDERE BÖYLE TAŞTI

Göztepe Kavşağı, Bostancı Kavşağı ile E-5'in Boğaz köprüsü bağlantılarında su birikmeleri sebebiyle trafik felç oldu. Kadıköy Uzunçayır'da yolun ortasında kalan belediye otobüsü trafiğin tıkanmasına neden oldu. Sağanak yağış nedeniyle trafik durunca insanlar arabalarından inip yürümek ve toplu ulaşım araçlarını kullanarak işlerine ulaşmak zorunda kaldı.

KURBAĞALI DERE TAŞTI: 1 İŞÇİ ÖLDÜ

Kadıköy'de Kurbağalıdere aşırı yağışlar nedeniyle taştı. Sele kapılan bir belediye işçisi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle yaralıların olduğu belirtildi. Olay Derenin taşması sonrasında çevre yollarda suyun yüksekliği 1 metreye kadar yükseldi.

ATAŞEHİR'DE SU BASKINI

Ataşehir Yenisahra Mahallesi'nden geçen Örnek Deresi'nin taşması sonucu çevredeki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Sel nedeniyle bir işyerinin duvarları çökerken Yenisahra Stadı da su altında kaldı. Belediye ekipleri iş makineleri ile dere yatağını temizlemeye çalışıyor.

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASIYDI 

Kadıköy'de temizlik yaparken dengesini kaybederek Kurbağalıdere'ye düşen belediye işçisini arama çalışmaları sürüyor.
Mevlüt Macit (46) isimli işçinin Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde taşeron firmaya bağlı olarak çalışan çalıştığı öğrenildi. Maltepe Fındıklı Mahallesi'nde oturan Macit'in evli ve 2 çocuk babası olduğu kaydedildi. Bir komşusu, Macit ailesinin 15 gün önce mahallelerine taşındığını söyledi.