BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.397,77
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyalı 'Saddam Hüseyin' yakalandı!

Konya'da 4 kapkaç olayı ile bir çanta hırsızlığına karışan "Saddam Hüseyin" lakaplı şüpheli, eşkalinden yola çıkılarak yakalandı.

Abone ol

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde bir yıl içerisinde meydana gelen bazı kapkaç olaylarındaki müştekiler aynı eşkalleri verdi.

Bunun üzerine Selçuklu polisi, kapkaççının yakalanması için eşkalden yola çıkarak araştırmalara başladı. Araştırmalar sürerken, Barış Caddesi üzerinde bir iş yerinden çanta çalındı. Çantanın çalındığı bölgede inceleme yapan polis, "Saddam Hüseyin" lakaplı daha önce hırsızlıktan kaydı bulunan bir kişinin çevrede görüldüğü bilgisine ulaştı.

Polis, dedesinin taktığı "Saddam Hüseyin" lakabından yola çıkarak şüphelinin Nazmi Ç. (20) olduğunu tespit etti. Nazmi Ç., arkadaşı Ramazan E. (21) ile birlikte yakalandı. Yakalanan şüpheliler Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilirken, Nazmi Ç.'nin 4 ayrı kapkaç yaptığı mağdurların teşhisi sonucu belirlendi.

Nazmi Ç.'nin iş yerinden çantayı çaldığı da ortaya çıkarken, arkadaşı Ramazan E.'nin gözcülük yaptığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.