BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,80
ALTIN 2.432,70
HABER /  GÜNCEL

Konsomatris annenin ağlatan mektubu

Kanser tedavisi görüyordu... Masraflarını karşılamak için konsomatrislik yapıyordu... Ama yaşadıklarına dayanamadı ve..

Abone ol

Gaziantep'te kanser tedavisi gören ve tedavi masraflarını karşılamak için geceleri bir barda konsomatrislik yapan 36 yaşındaki Gülsüm Öztürk, yaşadıklarına daha fazla dayanamayarak bir otel odasında intihar etti. Öztürk'ün kızına bıraktığı mektup ise yürek burktu.

Gaziantep İnönü Caddesi'nde bulunan Kargın Otel görevlileri, Gülsüm Öztürk'ün odasından çıkmamasından şüphelenerek içeriye girdi. Öztürk'ü yanında ilaç şişeleri ile birlikte hareketsiz bulan görevliler polis çağırdı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Öztürk'ün ilaç içerek intihar ettiği belirlendi.  Yapılan incelemede Öztürk'ün kızı ve teyzesine yazdığı iki mektup bulunurken talihsiz kadının kızına yazdığı mektup yürek yaktı.

Öztürk'ün mektubunda, 'Aşkım, canım. Şu anda bunu okuduğunda bana çok kızacaksın. Haklısın. Beni affet demiyorum. Sensizken bile seni çok sevdim, Baban seni benden kaçırdığında yandım, kanser oldum. Onu atlattım ama böyle yaşamayı hazmedemedim. Hep yanında olmadığım için özür diliyorum. Artık ayrılığa dayanamıyorum. Sen sen ol, bebeklerini yalnız bırakma. Şunu bil ki canımdan çok sevdim seni. Aşkım, kalbim, ruhum, ömrüm, öteki yarım. Annem, sana bir tek şey bırakıyorum seni. Sevgilim, annen, maalesef annen.' diye yazdığı öğrenildi.